6. august 2018

ZOZNAM VECÍ DO LETNÉHO TÁBORA

Oblečenieoblečenie na vonku (tepláky, športové dlhé nohavice, kraťasy, tričká  s dlhým a krátkym rukávom, mikina hrubšia), spodné prádlo, pyžamo, ponožky (aspoň 1x teplé), 1 nepremokavá súprava (nohavice + bunda),1 pršiplášť, šiltovka, slnečné okuliare, plavky,POVINNE PLÁVACIE KOLESO alebo RUKÁVNIKY (deti, ktoré nevedie plávať)

Obuvšľapky, turistická nepremokavá obuv alebo botasky, sandále

 Hygienické potreby:     1 x osuška + menší uterák, sprchovací gel, zubná kefka + pasta + pohárik, hrebeň (dievčatá prípadne aj gumičky, sponky, čelenky…),  1 igelitovú tašku na špinavú bielizeň, 4 balíčky hygienických vreckoviek, krém na opaľovanie, repelent

 Rozličné potrebybaterka, min. pollitrová plast. fľaša na čaj alebo vodu označená menom, menší ruksak na výlety vreckové (zmeniť eura aj na zlote + euro), prosíme nedávajte deťom zbytočne veľa peňazí – hospodáriť si budú s peniazmi samé, zápisník, pero

Zoznam je vytvorený hlavne ako pomôcka pri balení vecí pre dieťa. Podľa vlastného uváženia môžete pribaliť aj ostatné potreby.

Do tašky alebo kufra pribaľte aj zoznam zbalených vecí, aby sme mohli deťom pomôcť sa pobaliť (týka sa to hlavne menších detí).

Mobily, prípadne inú elektroniku deťom dávať neodporúčame, bolo by lepšie, aby si deti užili čas v prírode a s kamarátmi bez mobilov – rozhodnutie je na zvážení rodičov. Prosíme nekontaktovať deti počas dňa, budú zaneprázdnené dennými aktivitami, volať je vhodné po 18.00 hod. V prípade podávania informácií o deťoch alebo kontaktovania detí môžete volať vedúcej tábora p. Erike Rypákovej mobil 00421(0)919 372 718.

NEZABUDNÚŤ ODOVZDAŤ:

  1. Kópiu preukazu poistenca odovzdať pred príchodom dieťaťa do tábora.
  2. Kópiu pasu
  3. Doklad o povinnom poistení v zahraničí.
  4. Vyplnené potvrdenie lekára (s dátumom starým maximálne 3 dni pred nástupom do tábora)

Plánované sú 2 celodenné výlety:

  1. Kołobrzeg, s pobytom v indickej dedine a výletnou loďou;
  2. Ostrov Wolin, prehliadka tyrkysového jazera, Gerardova pevnosť, rozhľadňa Międzywodzie.